På eftermiddagsfesten blev det jordgubbstårta - fylld med en nyhet, tårtmousse som jag aldrig sett förut...ännu bättre konsistens än vanlig mousse och jordgubbssylt. Hjärtana var också en nyhet som jag inte sett förut, av samma märke som de där chokladbokstäverna som jag använt vid några tillfällen.
När jag var liten sa min pappa att jag inte fick bli bagare. Kanske just för att jag aldrig varit tvungen njuter jag av det. Allt känns bättre när man får baka - en möjlighet att skapa något som kan vara till glädje för andra. Och så får man en stund att tänka också! Här kommer mina upptåg i bakandets värld samsas med en bagardotters tankar om livet. Och några gästspel av goda bakande vänner!
måndag 14 mars 2011
Födelsedagskalashelg
Vi mjukstartade helgen lite med två trettioårskalas för D. Nästa helg blir det tre stycken. :)
Framåt kvällen blev det fest, och då blev allting lite suddigare. Men vi bjöd ändock på efterrätt, en 80-tals klassiker, men med vingummin istället för vindruvor uppepå. I botten är det rulltårta med hallonsylt i.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar